Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Još jedan uspešan trening Aktivnije Srbije u Čačku

post-title


Pod sloganom "Jaka porodica“ karavan Aktivnije Srbije natavlja obilazak gradova širom Srbije. Ove sezone projekat polaže veliku pažnju na očuvanju i zajedništvo porodice. Cilj je da se okupe i zajedno treniraju. Dok stariji vežbaju deca su zauzeta zabavno rekreativnom programu.

Kroz igru i zabavu deca se kreću budu fizički aktivna.

čačak 24-ž

Za decu i mlade sport predstavlja izvanrednu vaspitno – socijalizacijsku aktivnost koja znatno može ulepšati njihovo odrastanje i pripremiti ih za uloge i odgovornosti u odraslom dobu. Istraživanja pokazuju da bavljenje sportom može biti veoma korisno i da podstiče odgovorno socijalno ponašanje, bolji školski uspeh, usvajanje moralnih vrednosti i navika zdravog življenja. Sport je za decu i mlade šansa da uče; on je prostor u kome se vežba za život. Učestvovanje u sportu, a posebno timskim sportovima mlade uči timskom radu, liderstvu, samodisciplini, odgovornosti, toleranciji, razvija njihove “koping veštine”, tj. veštine savladavanja različitih problema, uči ih istrajnosti, poštovanju autoriteta, razvija radne navike, jača njihov karakter, samopoštovanje i samopouzdanje.

Već treću godinu za redom Aktivnija Srbija vežba u Čačku, uz veliku podršku i odličnu saradnja sa Sportskim centrom Mladost gde se događaj i održao, uz podršku Grada Čačka.

čačak6

Svi učesnici su dobili poklone od partnera projekta: brend “VODAVODA“ pripremila je vodu za osveženje, naši dragi priljtelji projekta podelili su majice i magnete sa popularnim junacima VODAVODA vodice, brend Volim dobro u ljudima obradovao je sve ukusnim i zdravim sokićima. Za sve one koji vole nagradne igre, tu na platou Gradske plaže zablistao je i električni automobil marke BMW koji će 5. jula biti glavna nagrada u izvlačenju dobitnika nagradne igre brenda VODAVODA.

Sledaća destinacija je 30. juna u Nišu.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar