Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Đorđe V. Ćurčić potpisao prvi profesionalni ugovor sa Borcem

post-title
Foto: Lejča photography


KK Borac napravio je još jedan dobar potez, a u sklopu priprema za sezonu koja neumitno dolazi.

Novi ugovor sklopljen je sa Đorđem V. Ćurčićem, košarkašem iz mlađih selekcija čačanskog kluba. Preciznije rečeno, članom juniorskog tima. On je stavio svoj potpis na ugovor koji će ga zadržati u Borcu u naredne četiri godine.

Ovaj dokument predstavlja prvi profesionalni ugovor košarkaša iz grada na Moravi. Nema sumnje, to je velika stvar za mladog i veoma talentovanog igrača, inače i člana U18 reprezentacije Srbije.

,,Velika mi je čast što sam potpisao prvi profesionalni ugovor i to već sa 18 godina. Ne mogu dovoljno da naglasim koliko mi  je drago što sam svoj prvi ugovor potpisao sa klubom iz rodnog grada, u kome sam prešao sve mlađe kategorije i na kraju stigao do prvog tima“, rekao je Đorđe V. Ćurčić.

Očigledno da mladi igrač misli da je Borac najidealnija sredina za njegov košarkaški razvoj.

,,Smatram da je Borac odlična sredina za razvoj mladih igrača. Klub je, kao i svi treneri, veoma posvećen u svakom segmentu, kako na terenu, tako i van njega. Odlično se radi u Borcu, što može jasno da se vidi i po samim uspesima kluba, od mlađih selekcija do prvog tima. Što se mene lično tiče, jedino što mi preostaje jeste da se trudim i da radim koliko je u mojoj moći, a vreme će sve ostalo da pokaže”, kazao je igrač iz Čačka.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar