Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ćurčić i Nikolić opravdali poverenje selektora u dresu Srbije!

post-title
Foto: Infopress


Košarkaši Borca ,Đurđe Ćurčić I Pavle Nikolić branili su boje Srbije  na Svetskom prvenstvu koje je održano u Malagi. Na ovom takmičenju  tim  naše zemlje   u uzrastu do 17 godina osvojio  je peto mesto, a najteža utakmica za njih bila je u prvom kolu  protiv Francuske i Amerike u četvrfinalu .

Iako je mlada reprezentacija Srbije u okviru Svetskog prvenstva u prvoj utakmici izgubila , juniorski tim naše  zemlje ubedljivo je pobedio u mečevima  protiv Kanade I Novog Zelanda.  U osmini finala borili su se sa Dominikanskom Republikom , I nažalost u četvrtfinalu izgubili su od  protivničke  ekipe  koja je i osvojila prvenstvo.

 Za košarkaše Borca,  Đorđa Ćurčića i Pavla Nikolića bila je čast da brane boje Srbije , ali i to što je njihova igra prepoznata i od stručnih ljudi jer biti među 12 najboljih ipak je  privilegija.

U narednom periodu Nikolića i Ćurčića  očekuju pripreme za kvalifikacije  za Roda juniorsku ligu . Njihovi planovi su da i  dalje  nastave da usavršavaju košarkaško  znanje kako bi opravdali poverenje trenera, ali i dostojno predstavljali  grad i državu.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar