Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Na korak od mira, prirode i svežine hotel Zlatibor

post-title


Leta su lepša na obroncima zlatne planine. Sezona visokih temperatura je idealno vreme da rezervišete za zabavu i odmor kraj Zlatiborskog jezera, gondole, bazena, u baštama kafića uz ledeni napitak ili pak za beg na neko izolovano mesto pogodno za kampovanje i druženje uz roštilj i igre na travi za malo ekstremnije tu je vožnja kvadovima i bagijima.

 

Celokupan boravak je pažljivo osmišljen kako bi vam, bilo da dolazite sami ili sa porodicom, pružio nezaboravne trenutke.

 

Početak modernog turizma na Zlatiboru vezuje se za izgradnju turističkih kompleksa. Zlatibor je i danas zadržao svoju autentičnost i šarm iako je izgrađen u originalnom "zlatiborksom arhitektonskom stilu" ali i humani, prijatni ambijent koji gaji vrednosti toplog ugostiteljstva.

 

Hotel je smešten u samom centru Zlatibora sa prelepim pogledom na jezero.

Pored toga možete uživati u kuglani, bazenima, fenomenalnom spa programu koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

 

Pored cigar bara, vine bara tu je prelepi restoran Ruj na koji ćete se brzo navići i teško zaboraviti kvalitet gastronomije sa prevelikim izborom raznovrsne hrane za apsolutno svačiji ukus.

 

Ukoliko ste na odmor krenuli sa decom na raspolaganju vam je najsavremenija dečija igraonici u Srbiji! Za njih će se pobrinuti animatori, tako da možete uživati u degustaciji vina sa svojom lepšom polovinom.

 

https://www.hotelzlatibor-resort.com/en/ vaš boravak možete rezervisati odmah i uveriti se u sve što je napisano.

 

 

MediaPortal

 

 

 

 

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar