Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Atletičari AK ,,ČAAK“ poneli su 13 medalja sa takmičenja drugog kola Letnje lige Centralne Srbije održanog u Kraljevu

post-title
Foto: Infopress


Atletičari AK ČAAK poneli su 13 medalja sa takmičenja drugog kola Letnje lige Centralne Srbije koje je održano u Kraljevu. Mlađi takmičari atletskih škola C, B i A, mlađi i stariji pioniri i pionirke predstavili su Čačak u najboljem svetlu.Takmičenje je zamišljeno kao nadmetanje atletskih škola C, B i A, kao i mlađih i starijih pionira, a posebno je atraktivno zbog velikog broja disciplina.Trinaestogodišnja Nađa Jović nastupila je na takmičenju drugog kola letnje lige Centralne Srbije kao mlađa juniorka nadmećući se sa starijim i iskusnijim takmičarkama.

U trci na 800 metara uspela je da se plasira na treće mesto.U kategoriji Atletskih škola A u disciplini Skok u dalj na 50 metara prvo mesto zauzela je Đurđina Manjević, dok se u disciplini Vorteks na 120m na prvo mesto pozicionirao Lazar Cvetić. Najbolja u kategoriji pionirki u trci na 800 metara bila je Đurđa Đokić.

Sledećeg vikenda mladi atletičari nastupiće na takmičenju trećeg kola Letnje lige Centralne Srbije u Smederevskoj Palanci, a potom će uslediti i takmičenja starijih juniora.

 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar