Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Trube će već od srede zagrmeti dragačevskom varošicom: Poklon koncerti Hotela Nordik za ljubitelje trube, ali i violine

post-title


Guča - Najveća trubačka fešta na Balkanu, popularni Sabor trubača u Guči, održaće se ove godine od 5. do 7. avgusta, ali će trube najvećih majstora na ovom limenom instrumentu zagrmeti i pre samog Sabora.
U nekadašnjoj Zlatnoj trubi, Hotelu Nordik u Guči u sredu u 22 sata koncert će održati Dejan Petrović i Big Bend, a kasnije, iste večeri nastupiće i Vladimir Ivanović, pobednik 60.Sabora trubača i Guči.

Veselo će biti u dragačevskoj varošici i dan kasnije, u četvrtak 4.avgusta kada će u Hotelu Nordik nastupiti Dejan Matić sa svojim bendom,a nakon njegovog koncerta nastupiće trubač Vladimir Ivanović, pobednik prošlogodišnjeg Sabora trubača u Guči.

4_avg.gzs_

Trube će grmeti i 5.avgusta kada će u Nordiku koncert održati maestralni Dejan Lazarević, a nakon njegovog izvođenja dragačevska publika imaće priliku da uživa i u spoju dva instrumenta koja su proslavila zapadnu Srbiju i iznedrila dva najveća srpska Sabora, Sabor trubača i Sabor violinista.

5_avg.-gzs_

Naime, nakon Lazarevića nastupiće majstori violine Branko Ristić i Igor Pejović koji će ujedno svojim izvođenjem pozvati ljubitelje ovog instrumenta da im se pridruže na Saboru violinista Srbije u Pranjanima koji će se održati od 19. avgusta.

Nakon promocije Sabora violinista Srbije, iste večeri , nastupiće trubači Vladimir Ivanović, Kristijan Azirović i Marko Trnavac.

Trube će grmeti i 6.avgusta u Nordiku kada će koncert održati Vladimir Ivanović sa New Big Bend,kao i Elvis Bajramović, Kristijan Azirović i Marko Trnavac.

6_avg.-gzs_

U nedelju 7. avgusta, u Hotelu Nordik očekuju se tradicionalni koncerti , pa će koncert održati ovogodišnji i prošlogodišnji pobednici Sabora trubača u Guči.

7_avg.-gzs_

Inače, hotel Nordik sa restoranom i prostranom baštom koja se prostire na hiljadu kvadrata može se pohvaliti odličnom ponudom internacionalnih jela kao i tradicionalnih dragačevskih specijaliteta po veoma pristupačnim cenama. Zahvaljujući ovom kompleksu, Dragačevo je dobilo savremeni turistički i ugostiteljski objekat koji na reprezentativan način predstavlja ovu varošicu u najlepšem svetlu domaćim i inostranim turistima.
Svi koncerti su besplatni i to je poklon nekadašnjeg hotela Zlatna truba, danas Hotela Nordik svim ljubiteljima trube, kaže vlasnik Bili Vulović.

 

 

 

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar