Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiU toku prva faza izgradnje i rekonstrukcije stare Tehničke škole u Požegi

post-title
Foto: Infopress


Radovi su počeli odmah po završetku školske godine. Rekonstuiše se ili iznova gradi oko 400 metara kvadrih prostora. Prvom fazom radova obuhvaćena je rekonstrukcija postojećih prostorija i izgradnja kotlarnice koja će koristiti ekološki prihvatljive energente . Kompletan posao trebalo bi da bude završen do proleća 2024 . godine uključujući i nabavku novih mašina , alata i opreme uz pomoć ministarstva prosvete. U završnoj fazi radova planirani su poslovi na eksternom uređenju. Ovaj prostor se koristi za obavljanje praktičnog dela nastave za učenike Tehničke škole, ali i za edukaciju odraslih. 

Kada školski objekat bude u potpunosti završen imaće 12 laboratorija I 4 velike prostorije , medju kojima su radionica ručne obrade i automehaničarska radionica . Ukupna vrednost investicije je oko 2,1 milion evra. 

Infopress 

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/