Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nemanja Todorović: Protiv FMP-a ćemo probati da primenimo stvari sa treninga

post-title
Foto: Lejča photography


KK Borac Mozzart je ušao u treću nedelju priprema. Iza prvog tima je naporan period, u kom je sa raspoloživim snagama radio punom parom, kako bi se što bolje uigrao za izazove koji ga očekuju.

Prema rasporedu koji je utvrđen na početku priprema, crveno-bela ekipa će odigrati priličan broj utakmica, kako bi se na najbolji mogući način pripremila za novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi.

Prvi rival Čačanima biće stari znanac, FMP Meridian, i to u sredu. Nekoliko dana kasnije, u subotu, Borac Mozzart će odigrati i prvi pripremni meč na parketu dvorane kraj Morave, a protivnik će biti Vojvodina iz Novog Sada.

Nemanja Todorović, kapiten prvog tima, smatra da je u dosadašnjem periodu odrađen dobar posao.

,,Krenuli smo pripreme za novu sezonu pre više od dve nedelje. Polako popunjavamo tim, a tu su i neki igrači na probi. Ono što mogu da kažem jeste da se svi maksimalno trude, kako bismo se što bolje spremili za sve izazove. Za sada smo uradili dobar posao“, rekao je Todorović.

Što se tiče očekivanja od ostatka pripremnog perioda, kapiten smatra da je dovoljno vremena da se tim dobro uigra.

,,Polako krećemo sa pripremnim utakmicama. Uvek je teško igrati te prve duele, ali moramo dati svoj maksimum, jer želimo da vidimo gde smo u ovom trenutku. To će biti od velikog značaja u nastavku pripremnog perioda. Ipak, smatram da će biti dvoljno vremena da se uigramo i spremni sačekamo početak ABA lige“, kazao je Todorović.

Prvi rival biće FMP Meridian, sa kojim Borac godinama vodi velike borbe na raznim frontovima.

,,Prva pripremna utakmica biće protiv ekipe FMP-a u Železniku. Reč je o klubu koji odlično poznajemo, jer godinama igramo zajedno u raznim takmičenjima. Kao što sam već rekao, daćemo svoj maksimum u Beogradu i probaćemo na meču da primenimo stvari sa treninga“, smatra Todorović.

On je ovog leta produžio saradnju sa klubom na još dve godine. Kako sam kaže, doneo je najbolju moguću odluku!

,,Odlučio sam da produžim ugovor na još dve godine iz nekoliko razloga. Pod jedan, zato što sam uvek najbolje partije pružao baš u dresu Borca. Zatim, prošle sezone sam postao kapiten, što nije tako mala stvar u Čačku. Takođe, priličan broj godina sam tu. Tako da kada se sve to uzme u obzir, smatram da sam doneo najbolju odluku“, završio je Nemanja Todorović.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar