Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiI dalje vanredno u ivanjičkim selima: Teška mehanizacija bez prekida radi na sanaciji uništenih puteva, prioritet domovi potpuno odsečeni od sveta

post-title
Foto: RINA


Nezapamćeno olujno nevreme koje je pre nekoliko dana pogodilo pdogolijska sela na teritoriji opštine Ivanjica iza sebe je ostavilo pravu pustoš, a na desetine domova bilo je potpuno odsečeno od sveta. Najveća šteta pričinjena je na putnoj infratsrukturi, a pojedini prilazni putevi i mostovi su odneti. Odmah po prestanku padavina teška mehanizacija je izašla na teren, a prioritet je da se osposobe putevi do odsečenih kuća.

„Trenutno se radi po dinamičkom planu. Mašine se nisu gasile ni subotu ni nedelju. Sada se ide od Čatrića ka Munjićima, a posle se mora preći i u Mesnu zajednicu Srednja reka i u Ostatiju da se i tamo urade sanacije”, rekao je za RINU Momčilo Mitrović, predsendik opštine Ivanjica.

Na delu teritorije opštine Ivanjica, u selima Pridvorica, Devići, Ostatija, Brusnik i Srenja Reka i dalje je na snazi vanredna situacija, a na pojedinim mestima oštećena je vodovodna i kanalizaciona infrastruktura, a bilo je i prekida u isporuci električne energije.

RINA

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/