Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiIN MEMORIAM: Marina Radojičić (1977-2022)

post-title


IN MEMORIAM: Marina Radojičić (1977-2022)

 

U 46. godini života posle teške bolesti preminula je ugledna čačanka Marina Radojičić. Marina je bila uspešna preduzetnica i humanitarac velikog srca. Karijeru je započela u ranoj mladosti u porodičnoj firmi TrgoJug koju je veoma uspešno vodila sa ocem i mužem Dejanom. 

 

Krajem 2019. godine dijagnostikovan joj je maligni tumor na ruci, nakon čega je ubrzo i operisana. Borila se hrabro do kraja protiv opake bolesti i svima će ostati u sećanju kao večiti borac sa osmehom na licu. Iza sebe je ostavila supruga Dejana i ćerke Juliju i Janu.

 

Opelo će se održati u petak u 13h u porodičnoj kuću porodice Radojičić u Ljubiću.

Komentari

Bog joj raj podario! Saucesce porodici

Jovan kujundžić

10.09.2022 11:30Бог да јој душу прости, Рајско јој насеље.


Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/