Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiAsfaltiranje nekategorisanog puta u MZ Lunjevica

post-title
Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac


Opština Gornji Milanovac je već u februaru raspisala prve tendere za asfaltiranje seoskih puteva i od tada je urađeno dosta toga na infrastrukturi kada su u pitanju lokalni i nekategorisani putevi.

Danas je u Mesnoj zajednici Lunjevica na potesu Mijatovića lug – Bistri potok asfaltiran nekategorisani put u dužini od 841 metra. Radove je obišao i Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, i ovom prilikom najavio radove na još četiri putna pravca na teritoriji milanovačke opštine.

-Ova deonica koju danas radimo košta 4 miliona i 200 000 dinara. Uspeli smo da uštedimo jedan deo novca od svih do sada asfaltiranih puteva, tako da smo ovogodišnju sezonu proširili i danas raspisali nove javne nabavke za još četiri putna pravca, a to su putevi u: Drenovi, Vrnčanima, Teočinu i Semedraži. To znači da kada sve budemo završili, preko 100 miliona dinara će biti uloženo u seosku infrastrukturu. Moram reći da mi iz godine u godinu povećavamo broj asfaltiranih kilometara na selu, a pritom radimo sve ostalo što je potrebno ljudima koji žive i u gradu i na selu. Period od poslednjih pet, šest godina obeležio je jedan veliki infrastrukturni bum ovde, u Gornjem Milanovcu – rekao je Kovačević.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/