Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Asfaltiranje nekategorisanog puta u MZ Lunjevica

post-title
Foto: Kabinet predsednika opštine Gornji Milanovac


Opština Gornji Milanovac je već u februaru raspisala prve tendere za asfaltiranje seoskih puteva i od tada je urađeno dosta toga na infrastrukturi kada su u pitanju lokalni i nekategorisani putevi.

Danas je u Mesnoj zajednici Lunjevica na potesu Mijatovića lug – Bistri potok asfaltiran nekategorisani put u dužini od 841 metra. Radove je obišao i Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, i ovom prilikom najavio radove na još četiri putna pravca na teritoriji milanovačke opštine.

-Ova deonica koju danas radimo košta 4 miliona i 200 000 dinara. Uspeli smo da uštedimo jedan deo novca od svih do sada asfaltiranih puteva, tako da smo ovogodišnju sezonu proširili i danas raspisali nove javne nabavke za još četiri putna pravca, a to su putevi u: Drenovi, Vrnčanima, Teočinu i Semedraži. To znači da kada sve budemo završili, preko 100 miliona dinara će biti uloženo u seosku infrastrukturu. Moram reći da mi iz godine u godinu povećavamo broj asfaltiranih kilometara na selu, a pritom radimo sve ostalo što je potrebno ljudima koji žive i u gradu i na selu. Period od poslednjih pet, šest godina obeležio je jedan veliki infrastrukturni bum ovde, u Gornjem Milanovcu – rekao je Kovačević.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar