Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović jasan i direktan: Optužbe su neodržive, Vučelić i ekipa se grčevito bore da zadrže fotelje!

post-title
Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović


Novi predsednik JSD iz Humske reagovao na objave o tužbama

Izgleda su fotelje mnogo udobne, pa se ne biraju sredstva da se zadrže.

Predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović reagovao je na navodne tužbe o kojima su obavestili čelnici FK Partizan. Isti oni koji su bili protivnici Mijailoviću u trvi za predsedničko mesto.

Sve optužbe koje dolaze od strane bivšeg rukovodstva JSD Partizan su pravno neodržive. Korišćenje resursa FK Partizan u grčevitoj borbi za izgubljenu fotelju najbolje oslikavaju kako je radila i za šta se tačno borila garnitura ljudi na čelu sa Miloradom Vučelićem. Lažnim predstavljanjem kao samozvani rukovodioci JSD Partizan mogu samo da obmanjuju javnost, ali više od toga postići neće. Dosta je bilo tavorenja, bolji dani dolaze za naše klubove - napisao je Mijailović na društvenim mrežama.

Podsetimo, ranije danas je ekipa na čelu sa Miloradom Vučelićem, koja sebi daje za pravo da se i dalje predstavlja kao JSD Partizan saopštila kako je podnela krivične prijave Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv direktora Agencije za privredne registre, ovlašćenog lica APR, prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, generalnog sekretara u Vladi Srbije Novaka Nedića i N.N. lica zbog prinude.

Zbog takvih natpisa javnosti se obratio i novoizabrani predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović, koji ima jasan cilj da oživi sve klubove iz crno-bele porodice.

 

24sedam



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar