Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiSki kamp i Kasper zimovanje

post-title


Kopaonik i Zlatar u 2023.godini. Četvrti put po redu naši najmlađi sugrađani će boraviti na Zlataru tokom zimskog raspusta, na ski kampu i zimovanju i to tokom januara meseca, za vreme zimskog raspusta. Baza naših polaznika i ovoga puta biće odmaralište Lane, koje se nalazi na svega 200m od ski staze. Jedna smena traje osam dana, u terminima od 08.01. od 15.01. i od 15.01. do 23.01. . Od ove godine pored ski kampa koji je namenjen za uzrast od 5 do 14 godina, mala akademija sporta Kasper organizuje i zimovanje za sve naše mališane uzrasta od 4 godine i starije. Zlatar je i vazdušna banja, što je jedan od razloga zašto tamo organizujemo i letnje i ski kampove.

Prvi ski kamp na Kopaoniku za osnovce od 7 godina, koji su skijaši i žele da unaprede tehniku skijanja, održaće se u periodu od 27.01. do 03.02.2023. godine sa bazom u Kragujevačkom odmaralištu. Sa decom rade profesori sporta i fizičkog vaspitanja i licencirani instruktori skijanja. 

 Sve potrebne informacije možete dobiti na instagram i facebook stranici Akademija sporta Kasper ili na brojeve telefona 0644451278 i 0612154546.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/