Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiAtletičarka ČAAK-a Đurđa Đokić prva na Kupu Srbije

post-title


Proteklog vikenda, 17. i 18. septembra, u Sremskoj Mitrovici održan je Kup Srbije za pionirke i pionire (U16). Iznenađenje u veoma jakoj konkurenciji u trci na 1500 metara priredila je mlada atletičarka ČAAK-a, Đurđa Đokić.
 
Od samog starta Đurđa je nametnula jak tempo koji ostale takmičarke nisu uspele da isprate pa  pobeda ni jednog trenutka nije dovedena u pitanje.
 
U ovoj trci postavila je novi lični rekord 4:52,27 što je bolje od starog rekorda za više od 2 sekunde. Đurđa je "ulazno" pionirsko godište pa će se i sledeće godine takmičiti u istoj konkurenciji. 
 
Novi lični rekord postavila je mlađa pionirka Nađa Jović, koja je u istoj trci zauzela deveto mesto.
Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/