Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiPočinje suđenje Iliji Glišoviću za trostruko ubistvo u Čačku

post-title
Foto: RINA


Suđenje Čačaninu Iliji Glišoviću (21), koji je ove godine u aprilu počinio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u čačanskom naselju Kulinovci, zaklavši nožem svog oca Milana (57), majku Slađanu (49) i dedu Sretena (87), počeće danas pred Višim sudom u Čačku.

Optužnim predlogom Glišoviću se na teret stavlja da je počinio krivično delo teško trostruko ubistvo.

Ilija je nakon hapšenja, posle kraćeg vremena provedenog u istražnom zatvoru u Čačku, prebačen u u Specijalnu bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu, gde je pod nadzorom lekara, a do sada je urađeno više od 10 stručnih veštačenja.

- Od aprila do danas obavljeno je više od deset veštačenja počev od DNK analiza, bioloških veštačenja, pa do analize tragova. Ispitani su i svedoci. Zasad je na snazi predlog mere lečenja u zatvorenoj zdravstvenoj ustanovi, pri Centralnom zatvoru - kazao je Radisav Vesović, Glišovićev branilac po službenoj dužnosti.

Na današnjem pripremnom ročištu, na kojem će prisustvovati i okrivljeni Glišović, biće predočeni dokazi.

- Više puta sam ga posetio i razgovarao sa njim. Zbog njegovog zdravstvenog stanja teško je reći kako će se on uopšte izjasniti po pitanju krivice. Njegovi odgovori su konfuzni, ima brojne rupe u pamćenju, a raspoloženje varira od faze do faze. Njegovi odgovori, kao i stanje u kojem se nalazi, upravo su onakvi kako su veštaci opisali u svojim izveštajima -rekao je Vesović.

Postupak pred Višim sudom u Čačku će voditi sudija Saša Mitrović, a tužilac je Anka Bradić ispred Višeg javnog tužilaštva.

Novosti

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar

https://e-platform.asean.org/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-pulsa/https://www.estac.fr/slot-gacor/https://maup.kiev.ua/https://detudomhospital.org/slot-gacor/https://lae.tsu.ge/slot-gacor/https://arm.siedlce.pl/slot-gacor/https://nousuport.cat/slot-gacor/https://www.fig.es/slot-gacor/http://pkc.grsmu.by/assets/slot-gacor/https://www.cussoc.it/files/site/slot-gacor/https://enfermeriadermatologica.org/slot-gacor/https://www.rtppastigacor88.com/https://www.pastigacor88.org/https://www.valldecamprodon.org/slot-gacor/http://enfermeriadermatologica.org/slot777/http://e-journal.sastra-unes.com/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-gacor/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-pulsa/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot-deposit-dana/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot88/https://bio-med.euroasia-science.ru/slot777/http://epomen.ru/slot-gacor/https://researchedu.org/slot-gacor/http://www.fabemarau.edu.br/slot-gacor/https://hotelking.it/slot-gacor/https://adriaticainfortuni.it/slot-gacor/https://www.doutoresdoexcel.com.br/slot-gacor/https://www.ronnychinarch.com/slot-gacor/http://www.shanlaxjournals.in/slot-gacor/https://www.dispuig.com/slot-gacor/https://nicerjss.com/slot-gacor/http://www.bodhijournals.com/slot-gacor/https://sdbagl.org/slot-gacor/https://www.baysa.com.mx/slot-pulsa/https://www.viagsite.com/https://188.166.184.97/https://enfermeriadermatologica.org/slot-deposit-dana/http://e-journal.sastra-unes.com/public/journals/1/slot-deposit-dana/https://www.auroratoto88.com/https://tellwebs.com/