Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Marinović: Meč iz Ljubljane nam je veliki nauk, protiv FMP-a moramo da odigramo mnogo bolje

post-title
Foto: Lejča photography


KK Borac Mozzart nastavlja putešestvije po AdmiralBet ABA ligi. Novi izazov izabranici Marka Marinovića imaće protiv starog znanca, FMP Meridiana (subota, 19:00, dvorana kraj Morave).

Utakmica u subotu veče biće lepa prilika da Borac Mozzart proba da upiše prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju regionalnog takmičenja. Doduše, posao mu neće biti lak, jer će naspram sebe imati izuzetno kvalitetnu ekipu iz Železnika. Ali pošto će meč biti igran u dvorani kraj Morave, Čačani će ipak imati čemu da se nadaju.

Marko Marinović, šef struke Borac Mozzarta, smatra da je njegov tim izvukao pouke iz duela u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

,,Imali smo veliku želju da ispariramo rivalu kakav je Cedevita Olimpija. U prvih 15 minuta smo imali egal, ali čim smo pali sa snagom i prestali da igramo kontakt igru, odmah smo došli u veliki minus. Ali meč iz Ljubljane nam je veliki nauk. Ne smemo da se opuštamo protiv jakih protivnika”, rekao je kormilar Čačana.

Protiv FMP-a neće biti jednostavno, ali će se domaćin potruditi da ostavi dobar utisak.

,,Sledi nam utakmica protiv FMP-a, koji ove sezone igra fenomenalnu košarku. Prosto je uživanje gledati tim iz Železnika kako igra i bori se. Gledali smo prethodne mečeve FMP-a, tako da nam je jasno da nas očekuje težak zadatak. Sastav iz Železnika se nalazi u odličnom ritmu, a predvodi ga fenomenalan trener. Takođe, u svom rosteru ima sjajne igrače, koji vole kontakt igru. Sve u svemu, moramo da odigramo mnogo bolje nego pre sedam dana, u to nema sumnje”, dodao je Marinović.

Publika će, nema mesta sumnji, biti od ogromnog zanačaja u subotu veče.

,,Nadam se da će navijači doći u velikom broju, jer će nam biti veoma potrebni. Bez njih nećemo moći da pariramo FMP-u, ali ni ostalim rivalima”, kazao je Marko Marinović.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar