Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marinović posle utakmice sa Igokeom: Borili smo se koliko smo mogli, znali smo da je protivnik jači od nas!

post-title
Foto: Igokea m:tel/Nikola Vuruna


U utakmici 3. kola AdmiralBet ABA lige košarkaši Borca Mozzart imali su priliku da odmere snagu i košarkašku veštinu sa igračima Igokee m:tel. Na koncu susreta, pobedu je zabeležio tim iz Aleksandrovca, a rezultat koji je pisao na semaforu glasio je 90:78 (27:22; 24:23; 22:16; 17:17).

Marko Marinović, kormilar čačanskog tima, uputio je pohvale na račun protivnika, ali i svojih košarkaša.

,,Čestitam ekipi Igokee na pobedi. Zasluženoj, naravno. Takođe, moram da uputim čestitke svojim igračima na karakteru, jer se nijednog trenutka nisu predali. Znali smo da je protivnik jači od nas“, zastao je Marinović, a onda produžio svoje izlaganje.

,,Žreb je odredio da se u prva tri kola sastanemo sa ekipama koje igraju evropska takmičenja, tako da su mnogo bolje rangirani od nas. Borili smo se koliko smo mogli u sva tri susreta. Protiv Igokee smo u pojedinim momentima izgledali dobro, ali očigledno u nedovoljnoj meri. Izgubili smo 21 loptu, a protivnik je imao 16 uhvaćenih lopti. Iz tog razloga nismo mogli da se nadamo pobedi“, dodao je trener Čačana.

Stateg Borca Mozzart naglasio je da će tim odmah početi da se sprema za duel sa Zadrom.

,,Imamo brojne pehove sa povredama. Nedostaju nam tri, četiri igrača. Nadam se da će se uskoro oporaviti i priključiti ekipi. Već od sutra počinjemo da se spremamo za utakmicu protiv Zadra. Vremena je dovoljno za pripremu, a ako budemo nastavili da igramo agresivno, ne brinem za svoje momke“, rekao je Marko Marinović.

Naredni meč igrači ekipe Borac Mozzart odigraće u nedelju 23. oktobra na parketu dvorane kraj Morave. Protivnik će biti Zadar, a početak duela je zakazan za 21 čas.

KKBorac/Nikola Minović

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar