Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Počinje prvi Festival Argentinskog tanga u Čačku

post-title


Danas je počeo prvi Festival Argentinskog tanga u Čačku, koji će tokom trodnevnog trajanja ugostiti tango plesače iz više od 10 zemalja iz celog sveta. Ideja je da se ovaj ples približi građanima Čačka, kao i da se Čačak stavi na svetsku tango mapu.

Prvi Festival Argentinskog tanga ugostiće oko 120 plesača iz celog sveta. Gost Festivala biće i prvi srpski tango kvintet ,,Tanguango“ koji će nastupiti na velikoj sceni Doma kulture sutra od 19:30 minuta.

,,Čačani će imati priliku da nauče da plešu na besplatnom času Argentinskog tanga za početnike sutra u 12 časova u holu Doma kulture. Plesnim koracima učiće ih instruktori najveće evropske škole tanga, Tango natural”, istakao je organizator Tango festa, Nemanja Radovanović.

Nemanja Radovanović

U nedelju, poslednjeg dana festivala učesnici iz svih zemalja imaće priliku da obiđu Ovčar Banju, upoznaju se sa lepotama Čačanskog kraja i zaplešu tango na vrhu Kablara. Biće to najlepša slika iz Čačka poslata u svet sa prvog Festivala Argentinskog tanga.

Sadržaji festivala su besplatni zahvaljujući podršci lokalne samouprave grada Čačka  i Doma kulture, na čijoj biletarnici posetioci mogu preuzeti besplatne karte za koncert.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar