Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marko Radonjić pred okršaj sa Zadrom: Igramo na domaćem terenu, idemo na pobedu

post-title
Foto: Lejča photography


U 4. kolu AdmiralBet ABA lige košarkaši Borac Mozzarta imaće priliku da na domaćem parketu ugoste kolege iz Zadra (nedelja, 21:00, dvorana kraj Morave).

Iza čačanskog tima su tri duela u regionalnom takmičenju. Prvo je u Ljubljani poražen od Cedevita Olimpije (98:81), zatim od FMP Meridiana (84:85), a poslednje kolo rešeno je u korist Igokee m:tel (90:78). Zbog pomenuta tri poraza utakmica u nedelju veče je od velikog značaja za tim Marka Marinovića, koji će pred domaćom publikom imati lepu priliku da zabeleži prvi trijumf.

Marko Radonjić, iskusni organizator igre Borca Mozzart, u kratkim crtama se osvrnuo prethodna tri duela.

,,Mislim da smo iz utakmice u utakmicu rasli kao ekipa i igrali sve bolje. Naravno, ostaje žal za porazom od FMP-a, jer smo igrali kod kuće i imali smo lepu šansu da pobedimo. Ali smo izgubili na jednu loptu, tako da nam je taj poraz teško pao. Šta je tu je, okrećemo se narednim izazovima“, rekao je Radonjić.

Priliku da prvi put slavi Borac Mozzart će imati protiv Zadra, i to pred svojim navijačima.

,,Zadar igra izuzetno čvrstu košarku. Zbog toga moramo fizički da mu odgovorimo. Ali igramo na domaćem terenu, tako da ćemo ići na pobedu. A ako budemo na nivou na kom priželjkujemo, verujem da ćemo trijumfovati“, smatra košarkaš crveno-belog tima.

Naravno, ekipa će ponovo moći da računa na podršku Čačana.

,,Na prvoj utakmici kod kuće se pokazalo da nam podrška publike dosta znači. Zbog toga pozivam Čačane da dođu u što većem broju i pomognu nam da zabeležimo prvu pobedu“, veruje Radonjić.

Od svog povratka u redove Čačana Radonjić je zabeležio nekoliko odličnih partija, što svedoči da on predstavlja zaista sjajno pojačanje.

,,Veliki broj saigrača poznajem od ranije, a sa nekima sam nosio isti dres, tako da se svi odlično poznajemo. A to važi i za trenera, koga znam veoma dugo. Zbog toga mislim da sam napravio dobar potez ovog leta, brzo sam se uklopio, a verujem da će se to tek pokazati na terenu“, zaključio je Marko Radonjić.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar