Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani dobijaju pojačanje iz Partizana: Mihailo Petrović blizu Borac Mozzarta

post-title
Foto: Mozzartsport/MN Press


Nije dobro Borac Mozzart otvorio sezonu u ABA ligi. Posle šest kola sedi na dnu tabele kao jedini tim bez pobede. Zato bi uskoro trebalo da se pojača. Blizu prelaska u klub iz Čačka je mladi košarkaš Partizan Mozzart Beta Mihailo Petrović.

Talentovani plejmejker je sezonu počeo nastupajući za Dunav iz Starih Banovaca na dvojnoj licenci, ali se očekuje da u nastavku dobije priliku u dresu Borca i okuša se u ABA ligi, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Petrović je član Partizana od sezone 2018/19. U takmičarskoj godini 2020/21 je igrao za juniorski tim crno-belih, a prvi profesionalni ugovor potpisao je u martu prošle godine.

Tokom leta je odradio pripreme sa prvim timom, da bi se po početku sezone preselio u redove Dunava, gde je otišao zajedno s Nikolom Radovanovićem.

Mladi košarkaš je upisao pet nastupa u KLS prethodnog meseca i imao nekoliko odličnih izdanja. Protiv Spartaka je upisao dabl-dabl sa 28 poena i 11 asistencija, a prosečno je na pet utakmica beležio 20,6 poena.

Borac je tokom leta oformio ekipu od mahom srpskih igrača, tu su još novopečeni reprezentativac Crne Gore Bojan Tomašević i Amerikanac Hanter Hejl koji igra drugu sezonu u Čačku.

Mozzartsport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar