Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Hidrogradnja promet predstavlja novi objekat ,,ALBA’’ na preimum lokaciji

post-title


Hidrogradnja Promet, savremena građevinska firma, u novembru 2022. godine, započinje izgradnju novog stambeno-poslovnog objekta u Čačku. Zgrada Alba, je trospratna, visokokvalitetna zgrada koja je pažljivo dizajnirana kako bi ispunila sve zahteve kupaca, kao I najviše standarde kvaliteta stanovanja, ujedno poštujući najsavremenije načine gradnje. Upravo zahvaljujući maloj spratnosti, ona se ne nameće agresivno prostoru, već odiše intimnom atmosferom, idealnom za funkciju stanovanja.

2_4

Objekat će se nalaziti u Mutapovoj ulici, u užem centru grada, I nudiće odličnu povezanost i blizinu svih komercijalnih sadržaja potrebnih za kvalitetan život, ali će isto tako pružati maksimalnu privatnost korisnicima. Ukupna bruto površina od 3382 kvadratna metra, raspolaže kapacitetom od 27 stambenih jedinica i više od 30 parking mesta, koje su povezane zajedničkim među-prostorom sa stepeništem i prvoklasnim liftovima.

3_3

Objekat karakterišu elegantni stanovi različitih veličina, projektovani tako da kupcima pruže nesvakidašnje komforan stil života. Kompanija Hidrogradnja Promet je posebno posvetila pažnju detaljima, kada je objekat Alba u pitanju. Sva unutrašnja obrada, kao i stolarija, su vrhunskog kvaliteta. Svako kupatilo poseduje protočni bojler sa displejom koji greje vodu za sva točeća mesta u stanu, kao i podno grejanje. U svaku stambenu jedinicu planirana je ugradnja gratis klima uređaja, elektronsko spuštanje roletni uz niz drugih prednosti. Kroz čitav objekat dominiraju mermer i kovano gvožđe, kako na eksterijeru tako i u enterijeru zgrade, što garantuje eleganciju finalnog izgleda. Jedna od najznačajnijih prednosti Albe je B kategorija energetske efikasnosti, što rezultira niskim troškovima grejanja stanova.

4

Stanovi su pretežno orijentisani ka jugozapadnoj, severozapadnoj I jugoistočnoj strani, što u stanovima obezbeđuje optimalnu količinu svetlosti tokom čitavog dana. Stanovi će imati jasno odvojenu noćnu zonu sa spavaćim sobama i dnevnu zonu koju čine kuhinja, trpezarija i dnevni boravak sa terasom. Zgrada će posedovati I privatno unutrašnje dvorište, što obezbeđuje dodatan komfor.

5

Za Hidrogradnju Promet, Alba je trinaesti rezidencijalni objekat u Čačku. Firma je propoznatljiva po projektovanju modernih stambeno-poslovnih kompleksa, koji su namenjeni savremenim porodicama, I kreirani kao energetski efikasni u cilju da budućim stanarima obezbede najviši kvalitet stanovanja uz brojne benefite. Za više informacija i detalja o izgradnji I kupovini stanova možete pronaći na našem sajtu hidrogradnjapromet.rs ili pozivom na broj +381 64 8403 152.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar