Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ponovo kišovito, temperatura u padu

post-title
Foto: Mediaportal


Danas će biti slabe kiše južnije od Save i Dunava, a na jugoistoku i susnežice, dok će u brdsko-planinskim predelima padati sneg.

Jutarnja temperatura od 0 do 5 stepeni, a najviša od 4 do 7.

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, samo još na jugu i istoku ponegde sa slabom kišom ili susnežicom, a na planinama sa slabim snegom. Vetar slab, u košavskom području i umeren, istočni i jugoistočni, a na jugu Banata jak, povremeno i olujni. Najniža temperatura od -1 do 3 , a najviša od 4 do 7 stepeni.

U utorak umereno oblačno i uglavnom suvo, samo u Negotinskoj Krajini oblačno i tmurno, povremeno sa slabom kišom ili rosuljom. još ujutru ponegde na istoku sa slabim padavinama. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3 , a najviša od 5 do 8 stepeni.

Za sredu se prognozira jače naoblačenje sa kišom u južnim i istočnim krajevima, na planinama sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak, povremeno i olujni, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 5 do 8 stepeni.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar