Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiVozač koji je izazvao nesreću u Mojsinju bio drogiran: Seo za volan mercedesa pod dejstvom kokaina, svom silinom se zakucao u automobil koji se kretao ispred

post-title
Foto: RINA


Čačak - Vozač koji je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u blizini mesta Mojsinje, zadržan je u policijskoj stanici u Čačku nakon čega će biti sroveden kod nadležnog tužioca.

"Testiranjem je utvrđeno da je upravljao vozilom "mercedes ml" pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, tačnije kokaina, kao i da je u tom stanju izazvao saobraćajnu nesreću", potvrdio je za RINU izvor u policiji.

Prema rečima očevidaca ovog tragičnog događaja sve se odrigralo u nekoliko trenutaka, a nesreća je odnela jedan mlad život, dok je drugi muškarac teže povređen.

"Vozač automobila koje se kretalo iz pravca Čačka skretao je sa magistrale u perionicu pored puta i čekao da prođe kamion koji je dolazio iz suprotnog smera. Nažalost, sustigao ga je vozač mercedesa koji nije zakočio na vremE, udario ga sa zadnje strane i svom silinom prebacio u suprotnu traku, pod kamion", kažu meštani Mojsinja.

Nastradali muškarac nalazio se na mestu suvozača i u trenutku nesreće ispao je iz vozila.

RINA

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar