Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiNapeto na sednici skupštine grada Čačka: Bojović izabran bez podrške 15 naprednjaka

post-title
Foto: Mediaportal


Milan Bojović izabran je za direktora JP Gradac Čačak, a za njega nije glasalo 15 odbornika SNS-a. Protiv predloga o postavljenju Bojovića glasalo je 10 odbornika, troje je bilo uzdrzano, a dvoje odbornika je napustio sednicu neposredno pre glasanja. Takođe, nekoliko odbornika naprednjaka se nije ni pojavilo na današnjoj sednici. 

 

Razlog za nezadovoljstvo odbornika i funkcionera SNS-a u Čačku je neodržavanje sednica Gradskog odbora. Prema našim saznanjima sednica GrO SNS Čačak održana je dan pred sednicu skupštine grada, u trenutku kada je Gradsko veće već predložilo Bojovića za direktora JP Gradac. Na taj način Gradski odbor nije imao priliku da se izjasni o drugom kandidatu ove stranke za ovo mesto, Aleksandru Maksimoviću, koji trenutno obavlja funkciju zamenika predsednika skupštine. Deo odbornika SNS iz revolta nije želeo da podrži Bojovića. 

 

Slično se desilo i pre nekoliko meseci kada je Gradsko veće grada Čačka predložilo smenu dvojice direktora iz redova SNS-a, a da gradski odbor ove stranke nije ni zasedao. Tada 10 odbornika nije podržalo ovaj predlog. 

 

Među čačanskim naprednjacima već duže vreme tinja nezadovoljstvo zbog nefunkcionisanja stranke, a to se sve češće preliva i na funkcionisanje skupštine grada u kojoj SNS ima komotnu većinu.Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar