Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Radonjić pred duel sa Cedevitom: Uz pomoć čačanske publike da probamo da dobijemo utakmicu

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


U 14. kolu AdmiralBet ABA lige košarkaši Borca Mozzart će po drugi put u tekućoj sezoni imati priliku da se sastanu sa igračima koji nose dres Cedevita Olimpije (četvrtak, 19:00, Dvorana kraj Morave).

 

Marko Radonjić, bek čačanske ekipe, ističe da se tim nalazi u veoma napornom ritmu, u kom megdan deli sa sastavima iz samog vrha jadranske lige.

 

,,Iza nas su sve veoma teške utakmice protiv Crvene zvezde i Budućnosti. Mislim da će nam pomenute dosta pomoći u narednom periodu, jer smo izvukli neke pouke i videli gde se nalazimo u ovom trenutku u odnosu na najjače timove u takmičenju“, rekao je Radonjić.

 

Pakleni ritam se nastavlja, a prva sledeća na redu jeste utakmica protiv moćnog tima iz Ljubljane.

 

,,Sledi nam utakmica protiv Cedevita Olimpije, ekipe koja stremi samom vrhu tabele ABA lige. To nije slučaj samo ove sezone, već i u prethodnim su se Slovenci uvek nalazili među četiri najbolje ekipe“, zastao je Radonjić, a onda je još dodao.

 

,,Smatram da imamo čemu da se nadamo, jer igramo na domaćem terenu. Mislim da možemo da iskoristimo neke nedostatke rivala, pa da odigramo jednu egal utakmicu. A onda ćemo možda moći i do iznenađenja. Trenirali smo dobro prethodnih dana, tako da spremni čekamo početak meča“, izjavio je košarkaš Borca Mozzart.

 

Čačanski tim će, kao i uvek, moći da računa na podršku svojih sugrađana.

 

,,Dosta nam znači pomoć publike. Zbog toga želim da pozovem Čačane da dođu u što većem broju i da nam pruže preko potrebnu podršku protiv jedne od najboljih ekipa, pa da zajedničkim snagama probamo da dobijemo utakmicu“, završio je Marko Radonjić.

KK Borac/Nikola Minović 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar