Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Izložba fotografija “Biti mlad u Srbiji”

post-title
Foto: Promo


Izložba fotografija “Biti mlad u Srbiji” biće organizovana u Čačku zahvaljujući saradnji Kancelarije za mlade i Gradske biblioteke “Vladislav Petković Dis”.
Mladi od 15 do 30 godina imali su priliku da učestvuju na foto konkursu “Biti mlad u Srbiji” koji su organizovali Delegacija Evropske unije u Srbiji, National

Geographic, Politikin Zabavnik i Erazmus studentska mreža koji su ovim konkursom želeli da obeleže Evropsku godinu mladih.

Mladi su kroz objektiv pokazali šta za njih znači biti mlad u Srbiji, šta su im ciljevi, stavovi, snovi, kako se obrazuju, putuju, zabavljaju, volontiraju… Najboljih 20 fotografija po izboru stručnog žirija biće predstavljene publici.

Kancelarija za mlade Grada Čačka i Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis” omogućile su da izložba najboljih fotografija bude priređena i u Čačku, nakon izlaganja beogradskoj publici.

Svečano otvaranje izložbe biće 19. januara u 18 časova u Galeriji Gradske biblioteke. Učestvuju predstavnik delegacije Evropske unije u Srbiji, Igor Ril (Politikin zabavnik) i Marjana Petronijević (Kancelariji za mlade)

Pozivamo vas da posetite izložbu i pogledate kako mladi vide mlade u Srbiji!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar