Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Saopštenje GrO SNS Čačak: "Jedini garant časti, mira i stabilnosti je Aleksandar Vučić"

post-title
Foto: Mediaportal


Saopštenje Gradskog odbora SNS u Čačku prenosimo u celosti iz bez redakcisjkih izmena.

"Danas kada nam je više nego ikad potrebna Karađorđeva hrabrost i Miloševa mudrost, a to imamo u jednom čoveku, državniku i pobedniku – Aleksandru Vučiću, javljaju se moralni totemi koji o sebi misle da su svetionici patriotizma i nacionalne odgovornosti, a u stvari imaju snagu lampice na jelkici, opozicija na baterije, političke kamikaze raznih profila.

Predsednika Vučića napadaju šibicari koji traže kuglicu, a ne rešenje za najveće državne i nacionalne izazove, kamenice u tuđim rukama, opskurni likovi koji su se ispisali iz politike, što im je i narod na izborima mnogo puta pokazao, tzv „elita“, ne znajući da elitu čine ljudi koji su obrazovani deo naroda, a ne oni koji su izdvojeni deo naroda. Napadaju Aleksandra Vučića i sa leve i sa desne strane političkog spektra, oni kojima su „Otpisani“ omiljena serija, pa im je Tihi jednako drag i sa petokrakom i sa kokardom.

Takvi znaju da postavljaju pitanja, da kritikuju, prigovaraju, osuđuju, da ne praštaju, a u suštini ne znaju ništa o državničkoj odgovornosti i brizi za narod i Srbiju.

Kad god smo pomislili da su dotakli dno, oni nastavljaju još dublje da kopaju.

Smisao istorije srpskog naroda nije samo da se preživi, da se bolje i lakše živi, već da se časno živi. Jedini garant časti, mira i stabilnosti je Aleksandar Vučić.

Brod ne tone zbog vode koja je oko njega, već zbog vode koja uđe u njega. Zato pružamo najsnažniju i nedvosmislenu podršku Aleksandru Vučiću da vodi Srpsku naprednu stranku i Srbiju, jer je on neprobojna brana naše otadžbine i ne postoji niko drugi ko bi vodio Srbiju u najtežim vremenima u njenoj novijoj istoriji.

Predaja nije opcija i za nas nikad neće biti, dok je na našem čelu predsednik Aleksandar Vučić!"

Gradski odbor Srpske napredne stranke Čačak



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar