Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiSaopštenje GrO SNS Čačak: "Jedini garant časti, mira i stabilnosti je Aleksandar Vučić"

post-title
Foto: Mediaportal


Saopštenje Gradskog odbora SNS u Čačku prenosimo u celosti iz bez redakcisjkih izmena.

"Danas kada nam je više nego ikad potrebna Karađorđeva hrabrost i Miloševa mudrost, a to imamo u jednom čoveku, državniku i pobedniku – Aleksandru Vučiću, javljaju se moralni totemi koji o sebi misle da su svetionici patriotizma i nacionalne odgovornosti, a u stvari imaju snagu lampice na jelkici, opozicija na baterije, političke kamikaze raznih profila.

Predsednika Vučića napadaju šibicari koji traže kuglicu, a ne rešenje za najveće državne i nacionalne izazove, kamenice u tuđim rukama, opskurni likovi koji su se ispisali iz politike, što im je i narod na izborima mnogo puta pokazao, tzv „elita“, ne znajući da elitu čine ljudi koji su obrazovani deo naroda, a ne oni koji su izdvojeni deo naroda. Napadaju Aleksandra Vučića i sa leve i sa desne strane političkog spektra, oni kojima su „Otpisani“ omiljena serija, pa im je Tihi jednako drag i sa petokrakom i sa kokardom.

Takvi znaju da postavljaju pitanja, da kritikuju, prigovaraju, osuđuju, da ne praštaju, a u suštini ne znaju ništa o državničkoj odgovornosti i brizi za narod i Srbiju.

Kad god smo pomislili da su dotakli dno, oni nastavljaju još dublje da kopaju.

Smisao istorije srpskog naroda nije samo da se preživi, da se bolje i lakše živi, već da se časno živi. Jedini garant časti, mira i stabilnosti je Aleksandar Vučić.

Brod ne tone zbog vode koja je oko njega, već zbog vode koja uđe u njega. Zato pružamo najsnažniju i nedvosmislenu podršku Aleksandru Vučiću da vodi Srpsku naprednu stranku i Srbiju, jer je on neprobojna brana naše otadžbine i ne postoji niko drugi ko bi vodio Srbiju u najtežim vremenima u njenoj novijoj istoriji.

Predaja nije opcija i za nas nikad neće biti, dok je na našem čelu predsednik Aleksandar Vučić!"

Gradski odbor Srpske napredne stranke ČačakKomentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar