Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jutro mrazovito, tokom dana smena sunca i oblaka uz temperaturu do 8 stepeni

post-title
Foto: Mediaportal


Ujutru jak mraz, tokom dana smena sunca i oblaka. Uveče jače naoblačenje, najpre na severu zemlje. Najviša dnevna temperatura do 7 stepeni.

Ujutro vedro uz umeren i jak mraz, a ponegde po kotlinama i visoravnima jugozapadne Srbije magla. Tokom dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Uveče na severu zemlje, a tokom noći i u ostalim krajevima jače naoblačenje koje će u drugom delu noći u Vojvodini i zapadnoj Srbiji usloviti mešovite padavine (kišu, susnežicu i sneg), u ostalim krajevima sneg, a u centralnoj i jugozapadnoj Srbiji lokalno se očekuje i kiša koja će se lediti na tlu.

Vetar slab i umeren, uveče na istoku Srbije i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -12 do -5 stepeni, na Pešteru i do -20 stepeni, a najviša od 2 do 7 stepeni.

U nedelju oblačno, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom uz stvaranje, a na planinama manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Vetar slab i umeren, na severu i istoku, kao i na planinama jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -6 do 1, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni.

Prvog dana naredne sedmice promenljivo oblačno i uglavnom suvo sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura -5 do 1, najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

U utorak umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo, na jugu i jugozapadu sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura -5 do 1, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar