Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Da li znate ko je Timothy Christopher Stokely, čovek koji je za 18 meseci zaradio preko 500 miliona evra?

post-title


Osnivač kontraverzne stranice OnlyFans, rodjen u Londonu 1983 godine, sin poznatog bankara sa starijim bratom dolazi na ideju 2016 godine da formiraju stranice poput PlayBoy samo u elektronskoj verziji. Gde će moći da se plasira sadržaj video i fotografije koji bi se naplaćivao korisnicima (80% ide vlasniku profila a 20% OnlyFans). Otac mu je rekao da mu daje poslednjih 10.000€ za njegove lude ideje, medjutim OnlyFans postaje sve popularniji sajt za odrasle na kojem sve devojke koje žele mogu da postavljaju eksplicitne fotografije, dovoljno je samo da naprave nalog. 

Bela Torn je napravila najveći uspeh do sada na toj platformi tako što je za dan zaradila čak milion evra. Poznate iz Srbije koje možete naći na OFu su Milica Dabović, Nataša Šavija, Andjela Veštica, Josipa Karimović, Tamara Bojanić…

 

Uzeli smo izjavu od Karoline, koja je napravila ozbiljan uspeh i ima veliki broj korisnika na OnlyFansu (OF). 

 

 

Kako ste došli na ideju da otvorite profil na OF?

 

Pre svega, vrlo zanimljivo, da sam ja prvenstveno kada sam čula za tu platformu bila lično neko ko je skeptičan i kao feministkinja sve što stavlja ženu u neku vrstu seksizma, a vodjena pogrešnim informacijama što i većina danas ima ,shvatala tako uz osudjivanje.Dok nisam iz inostranih izvora došla do realnih saznanja o tome, prvenstveno privučena lakom zaradom i činjenicom da osoba može sama da upravlja sadržajem koji će da plasira, lično sam se oduševila za jako kratko vreme.

 

Da li je to bilo za vreme korone?

 

Ne, smatram da je tada moglo da bude profitabilno i prednost za takvu vrstu posla svakako.Mada u takvim vremenima, nisam mnogo razmisljala o dodatnoj vrsti prihoda.

 

Kakvi su zahtevi vaših pretplatnika i koliko se trudite da im izadjete u susret?

 

Trudim se maksimalno da izadjem u susret, pogotovu mojim VIP pretplatnicima. Zasita poštujem to što su izabrali mene i poštujem njihov novac. Zahteva ima raznoraznih ali ne prihvatam aposlutno sve zahteve!

 

Jesti li zadovoljna zaradom koju imaš na OF?

 

Veoma sam zadovoljna, i jedina mana je što nisam ranije otvorila OF…

 

Znaš li ko je vlasnik OF?

 

Znam da je u pitanju momak iz Londona, koji inače dolazi iz sveta porno industrije, mada je imao i dosta problema zbog istog.

 

Od čega zavisi cena mesečne pretplate na OF?

 

Smatram da je to još jedna prednost, što ste sami urednik celog svog profila, kao i cena koje plasirate, u zavisnosti od toga koliko ulažete i kako sebe deklarišete, a na ljudima je hoće li odabrati vas ili nekoga ko je povoljniji..mislim da se cene takodje kotiraju i zavise od kvantiteta, u mom slučaju nije sve ovisno o ceni,moji korisnici su radoznali ali i kulturni takodje. Često pravim akcije odredjenim danima, kao na primer danas za Dan zaljubljenih...

 

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar