Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Jedna osoba teško povređena dok je druga puštena na kućno lečenje: Teška saobraćajna nezgoda u Čačku, dva automobila od siline udara potpuno slupana

post-title
Foto/Ilustracija: RINA


U čačanskom naselju Ljubić, tokom popodnevnih sati došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice zadobilo teške telesne povrede u predelu grudnog koša.

- Čulo se prvo škripanje kočnica a zatim i jak udarac.  Kada smo izašli napolje videli smo da su od siline udara oba automobila potpuno slupana, i pričinjena je veća materijalna šteta na kolima - kažu meštani naselja Ljubić.

Na lice mesta, u ulicu Braće Kovačevića stigla je ekipa Hitne pomoći koja je dve osobe transpotovala u čačansku bolnicu.

- Na Urgentno odeljenje čačanske bolnice primljena su dva muškarca. Jedna osoba u saobraćajnom udes zadobila je teške telesne povrede grudnog koša i zadržana je na daljoj opservaciji. Drugom pacijentu konstatovane su lake povrede i pušten je na kućno lečenje - potvrđeno je za RINU u čačanskoj Opštoj bolnici.


Odmah po prijavi, na lice mesta izašli su pripadnici saobraćajne policije koji će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar