Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacione mreže na teritoriji Gornjeg Milanovca

post-title
Foto: Press služba


Gornji Milanovac - Nastavlja se sa izgradnjom fekalne kanalizacije na području milanovačke opštine. Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac, obišao je radove u MZ Vraćevšnica u okviru kojih se gradi 1720 metara kanalizacione mreže. Trenutno je u toku prva faza radova, nakon koje sledi izgradnja prečistača otpadnih voda, a prema rečima prdsednika Kovačevića, ceo projekat bi trebalo da bude gotov do kraja godine.

-Vrednost prve faze ovih radova je nešto preko 27 miliona dinara, što su ogromna sredstva koja ulaže država u ovaj sistem. Ja želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću i ministarki Ireni Vujović što su prepoznali značaj ovih projekata i dodelili nam sredstva da se oni realizuju. Samo prva faza, koja obuhvata izgradnju devet kanalizacija, košta oko 500 miliona dinara. Posle nam sledi i izgradnja prečistača, kako ovde u Vraćevšnici, tako i na Rudniku i u Pranjanima i kada sve to završimo možemo reći da smo kompletirali ceo posao i da su svi meštani dobili nove sisteme za kanalizaciju – izjavio je predsednik Kovačević.

Izvođač radova na izgradnji kanalizacione mreže u opštini Gornji Milanovac je grupa ponuđača W.D. CONCORD WEST D.O.O. iz Beograda i MPP JEDINSTVO AD iz Sevojna.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar