Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



NTP Čačak realizuje „GreenTech Startap program“ u saradnji sa GIZ – Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit

post-title
Foto: Promo


Naučno tehnološki park Čačak realizuje „GreenTech Startap program“ u saradnji sa GIZ – Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH – Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju.

Pravo na učešće imaju mladi, starosne dobi od 15 do 35 godina, koji imaju inovativnu ideju i žele da započnu sopstveni biznis. Prijavljeni timovi moraju imati minimalno dva, a maksimalno pet članova.

Teme na osnovu kojih timovi mogu razvijati svoju startap ideju, odnose se na oblast ekologije i to: korišćenje i upravljanje vodama, obnovljivi izvori energije, odlaganje otpada, održivi/čisti transport, upravljanje zemljištem i zelena gradnja.

Radionice, koje će se realizovati u periodu od 01. marta do 01. maja tekuće godine, timovi mogu pratiti u nekom od inovacionih centara (Naučno tehnološki park Čačak, Biznis inovacioni centarKragujevac, Centar za razvoj inovacionih delatnosti Vrnjačka Banja ili Regionalni inovacioni startap centarUžice).

Benefiti prijave na program, podrazumevaju veoma vredne novčane nagrade za nastavak razvoja svoje poslovne ideje, prostor u pomenutim inovacionim centrima, sponzorstvo na lokalnom nivou, kao i stručne usluge u oblastima prava, finansija i zaštite intelektualne svojine.

Rok za prijavu timova je ponedeljak, 27. februar 2023. godine u 12 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar