Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak 94 Quantox u utorak igra protiv Slobode iz Užica

post-title
Foto: Sava Gucunski


Posle pauze nastavlja se AdmiralBet Košarkaška liga Srbije, a u sastavu 23. runde tabor Čačka 94 Quantox će ugostiti ekipu iz komšiluka, užičku Slobodu (utorak, 20:00, Dvorana kraj Morave).

Biće to samo jedan u nizu teških i zahtevnih utakmica za sastav iz grada na Moravi. Nema sumnje, Čačak 94 Quantox će morati u periodu koji sledi da se dobrano pomuči kako bi izborio opstanak u srpskoj eliti i naredne sezone. A utakmica sa Slobodom može pretstavljati dobar početak tog putešestvija.

Matija Popović, krilni igrač Čačana, smatra da je tim dobro iskoristio odmor koji mu se ukazao.

,,Sloboda je mlada, poletna ekipa. Ali smo iskoristili pauzu koju smo imali da se dobro spremimo. Očekujemo Užičane u punom sastavu, što je prednost, jer smo uglavnom bili bez nekih igrača. Pozivam publiku da nam pomogne, jer je meč veoma bitan za nas“, rekao je Matija Popović.

Đorđe V. Ćurčić, mladi prvotimac Čačana, ističe da se domaćin nada najboljem protiv Slobode.

,,Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način. Neki igrači su uspeli da saniraju povrede, tako da smo konačno kompletni. Željno očekujemo utakmicu i nadamo se najboljem. Očekuje nas težak meč, Sloboda ima mladu ekipu, tako da će nam biti preko potrebna pomoć Čačana“, kazao je Đorđe V. Ćurčić.

Kosta Nikitović, tim menadžer Čačka 94 Quantox, veruje da čačanski sastav može da izbori ovosezonski cilj.

,,U prvom delu sezone smo izgubili od Slobode šest, sedam poena razlike, tako da je taj podatak bitan. U ovom trenutku, duel sa Slobodom je najbitniji za naš klub. Naš cilj za ovu sezonu je da ostanemo u ligi. Idemo utakmicu po utakmicu, prvo da uspešno završimo meč sa Slobodom, a onda ćemo da mislimo o narednim protivnicima. Nema više pauza, igramo svakog vikenda. Znamo šta nas očekuje u sledećem izazovu, dobro smo se spremili. Svesni smo svojih prednosti i toga gde smo grešili u prvom delu sezone”, izjavio je Kosta Nikitović.

Kablarnet/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar