Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Njegov nastup bio je nesvakidašnji: Evo zašto je Čačanin Luke Black rame uz rame sa Keti Peri

post-title
Foto: Printscreen


Tridesetogodišnji Čačanin Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luke Black, važi za jednog od glavnih favorita za takmičenje ''Pesma za Evroviziju'' čije je prvo polufinalno veče održano sinoć.

Luke Black je kročio na scenu RTS-a na Košutnjaku, a scenografija i maske koje je pripremio za nastup pesme ''Samo mi se spava'' odmah su izazvali brojne reakcije.

Njegov performans podrazumevao je i elemente iz popularnih video igrica, a plasirao se u finale, koje će biti održano u subotu.

Luka se prvi put predstavio javnosti u maju 2014. godine, u okviru jednog festivala, kada je i premijerno izveo singl „D-Generation“, a potom snimio još pet singlova na engleskom jeziku, a borio se za odlazak na Evroviziju 2016. godine.

Njega su primetili predstavnici producentske kuće "Universal Music", te ga pozvali u svoju kancelariju u Beogradu kako bi razgovarali o saradnji. Prvi je solo izvođač iz Srbije koji je dobio ekskluzivni ugovor sa ovom kućom, koja u svojim redovima danas ima Bili Ajliš, Halsi, Kejti Peri i mnoge druge svetske zvezde. Živi u Londonu, gde se i školovao.

Blic



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar