Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Miloš Glišić pred duel sa Studentskim centrom: Borbenom igrom i energijom da dođemo do pobede

post-title
Foto: KK Borac/Lejča photography


Nakon višenedeljne pauze ovog vikenda je nastavljena AdmiralBet ABA liga. Na redu je 20. kolo, u okviru kog će košarkaši Borca Mozzart ugostiti kolege iz Studentskog centra (ponedeljak, 18:00, Dvorana kraj Morave).

 

Miloš Glišić, krilni centra Borca Mozzart, smatra da ekipi sledi najvažniji deo sezone, koji će razrešiti mnoge nedoumice.

 

,,Nakon pauze duge nekoliko nedelja ponovo se vraćamo obavezama u ABA ligi. Sledi nam sedam utakmica, poslednjih u ovoj sezoni, a nema sumnje da će svaka biti kao finale, jer se borimo za opstanak”, rekao je Glišić.

 

Pauzu koju je imao Borac je iskoristio da se pripremi za sve izazove koji ga očekuju.

 

,,Iskoristili smo period koji je iza nas da se spremimo što bolje možemo za nastavak takmičenja, tako da utakmice dočekujemo u dobrom raspoloženju”, dodao je košarkaš Čačana.

 

Sledi okršaj sa timom iz Podgorice, drugi u ovoj takmičarskoj godini.

 

,,Spremni dočekujemo Studentski centar, jer dobro znamo kvalitete pomenute ekipe. To je sastav koji igra jako dobro ove sezone i koji je u zoni plej-ofa. A siguran sam da ima ambicije da tu i ostane”, smatra Glišić.

 

Zbog važnosti sledeće utakmice Čačanima će biti potrebna pomoć sugrađana.

 

,,Na nama ostaje da borbenom igrom i energijom dođemo do pobede, a siguran sam da će publika doći u velikom broju da nam pomogne”, završio je Miloš Glišić.

KK Borac/Nikola Minović 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar