Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održano opštnsko takmičenje Pažljivkova smotra

post-title
Foto: Infopress


Savet za bezbednost saobraćaja grada Čačka organizovao je takmičenje Pažljivkova smotra namenjeno predškolcima i učenicima prvog i drugog razreda osnovne škole. Cilj je upoznavanje najmlađih sa osnovnim pravilima u saobraćaju , a sve to prilagođeno njihovom uzrastu. Smotra je realizovana u saradnji sa Agencijom za bezbednost u saobraćaju. 

Najbolji sa školskog takmičenja Pažljivkova smotra stekli su pravo da učestvuju na opštinskom čiji je domaćin bila Gradska biblioteka. Mališani su kroz igru pokazali kako se pravilno ponašati u saobraćaju. Naučili su između ostalog kako pravilno preći ulicu, ali i kako se snaći ako ne postoji semafor. Testovi su i ovoga puta bili prilagođeni najmlađima predškolcima , prvacima i drugacima . Što su deca starija i pitanja su bila malo teža, kaže Filip Kuzmanović iz Saveta za bezbednost saobraćaja grada Čačka. 

Predškolci su danas pokazali solidno znanje iz saobraćaja. Sutra će snage odmeriti prvaci i drugaci. Bilo je i simbolično proglašenje najboljih, ali poklone su , zasluženo, dobili svi učesnici Pažljivkove smotre. 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar