Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiI dalje hladno i vetrovito uz prestanak padavina, za vikend toplije

post-title
Foto: Mediaportal


Nastavlja se period hladnog vremena uz jak severozapadni vetar. Sneg ponegde u nižim predelima južne i istočne Srbije. Ujutru od -2 stepena, najviša dnevna od 4 na jugoistoku do 10 na severozapadu zemlje. Zbog jakog vetra, na snazi je žuti meteo-alarm u Banatu, Pomoravlju i Istočnoj Srbiji.

Ujutru ponegde sa slabim mrazem. Tokom dana vetrovito i hladno, na severozapadu pretežno sunčano, u ostalom delu umereno do potpuno oblačno, na istoku i jugu mestimično sa slabim snegom, ponegde i kišom. Uveče postepeni prestanak padavina, a u centralnim i jugozapadnim predelima i postepeno razvedravanje.

Vetar umeren i jak, na severoistoku i istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno i olujni severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -2 do 4 stepena, a najviša od 4 stepena na jugoistoku do 10 stepeni na severozapadu.

Zbog jakog vetra, na snazi je žuti meteo-alarm u Banatu, Pomoravlju i Istočnoj Srbiji.

U petak ujutru hladno, ponegde slab mraz. U toku dana u većem delu pretežno sunčano i toplije, samo ujutro i pre podne na jugu i istoku zemlje umereno do potpuno oblačno i suvo. Vetar uglavnom slab, severni i severoistočni. Najniža temperatura od -3 do 4 stepena, a najviša od 10 do 14 stepeni.

Za vikend se očekuje toplije vreme
Hladno i u subotu ujutru, ponegde slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 4 stepena, a najviša od 13 do 16 stepeni.

U nedelju ujutru na jugu slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 6 stepeni, a najviša od 16 do 20 stepeni.

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar