Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U Čačku održan 18. Memorijalni spust Darko Novaković: Čačanski kajakaši zabeležili zapažene rezultate

post-title
Foto: KK Čačak


Kajak klub ČAČAK organizovao je po osamnaesti put Prvenstvo grada Čačka - Memorijalni spust DARKO NOVAKOVIĆ.

Trke za starije su se vozile od brane u Parmencu do starog železničkog mosta u gradu u dužini od 5,5km u disciplini KLASIK, dok su mlađi takmičari vozili disciplinu SPRINT na 600 metara od pešačkog mosta do starog železničkog mosta u gradu.

Na trci su učestvovali dečaci i devojčice iz kajak kluba DRINA Bajina Bašta, iz kajak kluba 25.maj Beograd, iz kajak kluba ČAČAK,a kao gosti su nastupili iz kajak kluba DUGA Zavidovići BIH, iz kajak kluba ARKA BOREC Veles Makedonija , iz kajak kluba Ilinden 90,    iz kajak kluba Zelenika Srebrenica BIH . Ukupno je startovalo 50 takmičara.

Najuspešniji čačanski kajakaši su bili u kategoriji seniori K1 gde je Kleut Neven osvojio prvo mesto, kao i Stanimirović Matija u C1 i u dvosedu C2 Hubak Marijan i Novaković Miloš.

Medalje su još osvojili Kleut Ilija u kadetima srebro, kao i Grujić Luka u pionirima, dok je Milunović Aleksa osvojio bronzu u juniorima i Nedić Vid je bio četvrti u mlađim pionirima. 

Za sve učesnike rukovodstvo grada je obezbedilo ručak, a slatka peciva je donirao Pons, dok se za osvežavajuće napitke i vodu na trci pobrinuo preduzetnik Vasiljević Milovan iz PINK taksija.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar