Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Sada imaju uslove kao prvoligaši: Izvršena rekonstrukcija sportskih objekata u Priboju

post-title
Foto: Opština Priboj


Priboj - Nakon dugog čekanja i treniranja u ne tako sjajnim uslovima, igrači i zaposleni u FK "FAP" konačno imaju sređene svlačionice i tuš kabine, na kojima mogu pozavideti i superligaški klubovi. Uređene su i poslovne prostorije Kluba, prostorije Fudbalskog saveza Priboj, ali i kancelarije ustanove „Sportski centar", koji u ime Opštine i gazduje ovim prostorom.

Dosta toga je urađeno i na samom fudbalskom terenu, postavljen je semafor, pa tunel za igrače, a kompletan stadion je pokriven internetom i protivpožarnom zaštitom.

„Potpuno smo rekonstruisali sve tri dosadšnje svlačionice sa tuš kabinama za igrače,i sada opremili i četvrtu,kao prostor za sudije,delegata,zatim kancelariju FK „FAP”, kancelariju OFS Priboj, kao i kancelarijski prostor za radnike naše sportske ustanove", referiše Aleksandar Mandić, direktor „Sportskog centra Priboj".

Ukupna vrednost investicije je oko 15 miliona dinara, 80 odsto sredstva izdvojila je Opština Priboj,dok je preostali deo finansirao domaći investitor iz Priboja. 

Vidljive su ili će tek biti, i preduzete mere na samom fudbalskom terenu ali i prostoru oko njega - posejana je nova trava, zamenjen je deo travnatog terena,instaliran semaform, radi se i tzv. tunel, kao i kućice za igrače, pa se sve sada uklapa u jednu kompletnu sliku, inako prelepog zdanja pribojskog gradskog stadiona.

Tribine, bar na utakmicama FK FAP, su sve posećenije,pomeraju se granice i obaruju rekordi po gledanosti,pa u „Sportskom centru" i tu planiraju stvaranje još boljih uslova.

"Već smo u konkretnim razgovorima oko nadgradnje zapadne odonosno veće tribine gradskog stadiona,a radove bi finansirali pribojski privrednici,uspešni u belom svetu, koji vole svoj rodni grad.Sa natkrivanjem tribine,konačno bi rešili i problem prokišnjavanja u podtribinski prostor gradskog stadiona", zaključuje Mandić.
Uskoro se očekuje i nastavak započete rekonstrukcije fiskulturne sale ispod tribina, a planirane su i redovne aktivnosti na osveženju gradskog bazena, pred nastupajuću letnju sezonu.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar