Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Stigle rode i "donele" decu: Bebi bum nakon nekoliko meseci zabeležen u čačanskom porodilištu, za jedan dan rođeno 10 beba a mnogi to simpatično povezuju sa povratkom dugonogih ptica

post-title
Foto: RINA


Čačak - Pravi bebi bum dogodio se u čačanskom porodilištu kada je 10. aprila, na svet stiglo 10 beba. Situacija je "nerešena", jer je među novorođenčadima pet devojčica i pet dečaka.

- Mame i bebe se osećaju dobro što je najvažnije, nama je uvek drago kad u našem prodilištu na svet dođe što više naših budućih sugrađana. To je prava radost, potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

Ono što je ponovo simpatična koincidencija jeste činjenica da je rođenje većeg broja mališana usledilo nedugo nakon što su se u čačansko selo Beljina ovog proleća ponovo vratile rode. Slična situacija dogodila se i prethodnih godina. Nakon njihovog dolaska, u prodilištu usledi - bebi bum.

- Poznato je da ove ptice vole mališane, zato i najčešće svijaju gnezda u njihovoj blizini. Ne kaže se uzalud de decu donose rode, evo to se izgleda na praktičnom primeru pokazalo i u Čačku“, kaže kroz osmeh stanovnica Beljine.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar