Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac ostvario epsku pobedu u Podgorici za opstanak u ABA ligi

post-title
Foto: Mediaportal


U poslednjem, 26. kolu AdmiralBet ABA lige, Borac Mozzart se otisnuo na dug put, a konačna destinacija bila je Podgorica, gde ga je na parketu Sportskog centra ,,Morača“ ugostila silna Budućnost VOLI. Reč je o susretu od vitalnog značaja za čačanski tim, koji se grčevito borio da izbegne poslednju pozciju, koja ujedno donosni izlazak iz takmičenja. Zbog takve situacije, ekspedicija iz grada na Moravi je čitavih 40 minuta igrala kao da su poslednji, jer to praktično i jesu bili. A na koncu utakmice, trud, zalaganje i borbenost su se isplatili, pa je Borac Mozzart odneo zlata vredne bodove iz prestonog grada Crne Gore, koji su im sačuvali mesto u jadranskoj eliti. Što se tiče konačnog skora, isti je glasio 85:87 (22:21; 20:21; 24:28; 19:17).

 

Budućnost VOLI: Rejnolds, Bel-Hejns 18, Šehović, Atić 10, Kaba 6, Lekomt, Lazić, Obrajan 3, Jagodić Kuridža 11, Popović 16, Grin 13, Kamenjaš 8.

 

Borac Mozzart: Boldvin 16, Đ. V. Ćurčić, Glišić, Lešić 12, Tomašević 6, Gagić 11, Kočović, Novaković 2, Radonjić 8, Todorović, Čarapić 7, Hejl 25.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar