Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Tokom prvomajskih praznika pojačana kontrola saobraćaja na teritoriji Čačka

post-title
Foto: Mediaportal


U cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja, tokom predstojećih praznika, kada je na svim putevima pojačan intenzitet saobraćaja, saobraćajna policija na području Policijske uprave u Čačku pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju.

Kako je saopšteno, pojačana kontrola biće usmerena na otkrivanje i sankcionisanje saobraćajnih prekršaja koji su najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama, pogotovo na vožnju pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija će tokom praznika angažovati svu raspoloživu opremu i uređaje u cilju zaštite svih učesnika u saobraćaju.

– Apelujemo na vozače dvotočkaša i bicikliste da koriste zaštitnu opremu, ne konzumiraju alkohol pre vožnje, smanje brzinu i da sa pojačanom pažnjom učestvuju u saobraćaju. Još jednom, apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da budu dodatno oprezni, da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkohol i poštuju sve ostale saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju – navodi se u saopštenju čačanske policije.

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar