Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U preduzeću „Milan Blagojević-Namenska“ Lučani obeleženo je 74. godine uspešnog i rada

post-title
Foto: Infopress


Farbrika Milan Blagojević-Namenska“ Lučani osnovana je 1949. godine, deo je odbrambenog sistema i jedna je od šest fabrika odbrambene industrije Srbije. Sa uspešnom pozicijom na evropskom i svteskom tržištu ova kompanija okosnica je privrede opštine Lučani. „Slavimo 74. rođendan i posebna mi je čast što sam na čelu preduzeća “Milana Blagojevića – Namenska” Lučani.

To je uspešna fabrika, veliki gigant koji koristi svaku priliku da maksimalno ispoštuje svoje radnike, pa je tako i ovaj put slavljenicima pripala zaslužena nagrada. Svi oni koji slave jubilej od 10, pa sve do 40 godina rada u ovoj fabrici svojim zalaganjem doprineli su uspehu fabrike.

Kapaciteti fabrike trenutno su prezauzeti i ne možemo ni blizu da ispunimo potražnju. To nam je veća motivacija da radimo još bolje i više i da iskoristim priliku da svima bude dobro . Imamo odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i lokalnim privrednicima i svi idemo ka istom cilju. Bitno je da opština radi što bolje i da bude što uspešnija”, rekao je obraćajući se na proslavi Dana fabrike jubilarcima, Predrag Ilić, direktor preduzeća „Milan Blagojević-Namenska“ Lučani. Povodom Dana preduzeća za 195 zaposlenih u fabrici „Milan Blagojević

Namenska“ Lučani dodeljene su jubilarne nagrade za 10, pa sve do 40 godina rada u ovoj kompaniji. U fabrici „Milan Blagojević-Namenska“ Lučani zaposleno je oko 1500 radnika, a dvadeset troje ove godine odlaze u zasluženu penziju.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar