Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiSabor rok end rola u Lučanima 21. i 22. jula

post-title


Ove godine u Lučanima u parku iza Doma kulture, očekuje se spektakl koji će po prvi put trajati dva dana. Organizatori obećavaju odličnu zabavu.

U Lučanima će se 21. i 22. jula 2023. godine održati osmo izdanje festivala Sabor rok end rola. 

U početku, organizatori Sabora su krenuli veoma stidljivo u realizaciju ideje da okupe ljubitelje nešto tvrđeg zvuka, u želji da ožive neka dobra stara vremena, i to upravo na mestu gde se nekada okupljala omladina Lučana na igrankama o kojima se još uvek priča sa velikom setom – u parku iza Doma kulture.

A danas, imamo masovni i jako posećeni Sabor koji okuplja ne samo meštane ove varošice i cele opštine Lučani, već i okolnih mesta.

Ove godine će po prvi put festival biti u dvodnevnom formatu. Kao i svake godine organizatori su pripremili veoma interesantan muzički program. Publici će se predstaviti nekolikko veoma aktuelnih domaćih i regionalnih izvođača, a prostor će dobiti i stare proverene rok legende.

 

Prve večeri nastupiće BRAT, KBO, Zoster i Repetitor, dok je druge večeri planiran nastup Strejt Miki end d bojz, Koikoi, Kanda, Kodža i Nebojša i Artan Lili.

 

Program obe večeri počinje u 21 čas, a ulaz je za sve posetioce besplatan.Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar