Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiMilanovački gimnazijalci maturskim plesom obeležili kraj školske godine

post-title
Foto: GM Press


Za maturante milanovačke Gimnazije „Takovski ustanak“ danas je bio poslednji nastavni dan, a status đaka i školsko poglavlje završili su tradicionalnim maturantskim plesom u školskom dvorištu. Još danas su učenici gimnazjalci a onda, u život, dalje. Generacija 2004. koja je, zbog epidemije korona virusa u specifičnim okolnostima završila školovanje, danas je plesala svoj maturski ples. Nezaboravna fotografija za za njih, roditelje i profesore.

Za maturante milanovačke Gimnazije „Takovski ustanak“ danas je bio poslednji nastavni dan. Status đaka završili i školsko poglavlje završili tradicionalnim maturantskim plesom u školskom dvorištu. Još danas su učenici gimnazjalci a onda, u život, dalje. Generacija 2004. koja je, zbog epidemije korona virusa u specifičnim okolnostima završila školovanje, danas je plesala svoj maturski ples. Nezaboravna fotografija za za njih, roditelje i profesore u školskom albumu.

U školi kažu da među maturantima najveće interesovanje vlada za tehničkm naukama, uglavnom  mašinstvom, IT sektorom, grafičkim dizajnom, Fonom, a ove godine primećuje se i veće interesovanje za studije Političkih nauka.

foto:Gm Press

Nakon plesa, maturanti su kraj školske godine proslavili uz trubače na Gradskom trgu. Maturantima gimnazija danas je poslednji školski dan a za učenike završnih razreda trogodišnjih i četvorogodišnjih stručnih škola kraj školske godine je 30. maj.

Foto:Gm Press

GM Press

Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar