Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Sportske igre mladih pod sloganom ,,Pruži ruku ne podmeći nogu” danas na terenima SC Mladost

post-title
Foto: Infopress


Najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omaldinu ,,Sportske igre mladih” biće  održana 24.maja  sa početkom u  10 časova  na terenima SC Mladost u Čačku. Biće ovo prilika da Čačani ,,pokažu”  sportski duh, a najbolji će se plasirati u viši rang takmičenja.

Iako su amaterskog karaktera takmičenja u okviru Sportskih igara mladih organizuju se na profesionalnom nivou. Mladi imaju priliku da se nadmeću u različitim sportskim disciplinama kao što su: fudbal, atletika i mnogi drugi sportovi u cilju promocije zdravih stilova života.

,,U organizacionom timu Čačka, Ivan Nikitović zadužen je za mali fudbal i Coca- Cola kup. Koordinator za basket je Vuk Obradović, Srđan Jović zadužen je za atletiku, a Vesna Pešov za igru između dve vatre”, rekla je koordinatorka Sportskih igara mladih Srbije, Ivana Vukajlović.

 Čačak će po prvi put biti domaćin regionalnog takmičenja 13.juna tekuće godine. Grad je poznat i po Karavanu radosti i prijateljstva. Naime, borba za pobedom je neizostavna, ali organizatori poručuju najvažniji je fer-plej. 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar