Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Promocija malih i srednjih preduzeća i startapa u oblasti inovativnih tehnologija i zelene ekonomije

post-title
Foto: Infopress


U toku su prijave za radionice iz oblasti  pneumatike, pneumo elektronike i korišćenja programa bilnih logičkih kontrolera. Projekat sprovodi NTP Čačak u okviru projekta,, Promocija malih i srednjih
preduzeća i startapa u oblasti inovativnih tehnologija i zelene ekonomije“, uz podršku Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi GIZ.

Radionice su namenjene za mala i srednja preduzeća, nastavnike srednjih škola i profesore. Rok za prijavu je 9.jun, a obuke će se sprovoditi od 19. juna – 30. jula. Učesnici će imati priliku i da obogate svoje znanje iz cirkularne ekonomije.

U okviru Green Tech Startap programa u Centru za razvoj inovacionih delatnosti Vrnjačka Banja, Biznis inovacionom centru Kragujevac, Naučno tehnološkom parku Čačak i Regionalnom inovacionom startap centru Užice , timovi su se u prethodnom periodu  upoznali sa osnovnim pojmovima koji se koriste u inovacionom ekosistemu. Izvršena je i selekcija,  izabrano je šest timova koji će se predstaviti na finalnom takmičenju 28.juna u Naučno tehnološkom parku u Čačku.

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar