Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Prvo donatorsko veče u Čačku Humanitarne organizacije Srbi za Srbe - domaćin večeri Aleksa Avramović

post-title


Humanitarna organizacija Srbi za Srbe u saradnji sa proslavljenim srpskim košarkašem i reprezentativcem Aleksom Avramović organizuje prvo donatorsko veče u Čačku, u utorak 20. juna sa početkom od 19 časova u hotelu Royal Residence (Bulevar Oslobođenja 101).

Gosti će imati priliku da čuju muzički ansambl "Fenečki biseri" koji je osvojio srca svih prisutnih na donatorskim večerima u Beogradu i Novom Sadu 2022. godine. Nakon toga slede modna revija "Gufo wear" i humanitarna aukcija dok će zabavni deo večeri ulepšati Ana Kokić i "Playground" bend.
Program večeri vodiće istaknuta mlada glumica Dragana Mićalović.

Prikupljena sredstva sa ove donatorske večeri biće usmerena za pomoć porodici Bešanski iz Dučalovića kod Čačka za rekonstrukciju kuće i izgradnju bunara i pomoć Narodnoj kuhinji na Kosovu i Metohiji. Cilj projekta je 50.000 evra.

Cena ulaznice je donacija u vrednosti 100 evra ili više po osobi.

Svi koji su zainteresovani svoj dolazak mogu prijaviti na mejl adresu donatorskovece@srbizasrbe.org

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe postoji od 2005. godine i u toku proteklih 18 godina je prikupila više od 12 miliona evra zahvaljujući kojima je sprovela akcije pomoći za više od 3.100 porodica sa više od 15.000 dece. Samo u prošloj godini Humanitarna organizacija je skupila 3.100.000 evra donacija.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar