Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U filijali NSZ u Čačku uručeni sertifikti uspešnim polaznicima obuke

post-title
Foto: Infopress


U  filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Čačku danas su uručeni sertifikati  polaznicima koji su uspešno završili onlajn  obuku za vodjenje poslovnih knjiga.

U obuku je bilo ukljuceno 70 polaznika iz Čačka, Gornjeg Milanovca, Ivanjice i Lučana koji se nalaze na evidenciji filijale u Čačku.  Obuka je realizovana u tri ciklusa i trajala je četiri nedelje, odnosno 105 časova i podrazumevala je tri modula – vodjenje poslovnih knjiga, uvod u računovodstvo, bilansiranje, budžetiranje i napredni nivo Excela.Kandidati su obuklu prošli na nacionalnoj platformi za učenje u nadležnosti NSZ.

Zainteresovanost za obuku  za vodjenje poslovnih knjiga  bila je  izuzetno  velika , a mogli su da se uključe kandidati koji imaju  najmanje 4 stepen stručne spreme. Inače selekcija je obavljena  na osnovu dužine čekanja na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Filijala  NSZ u Čačku  u prethodnom periodu  realizovala je niz mera aktivne politike zapošljavanja koje  imaju za cilj sticanje znanja  i podizanje nivoa  kompetentnosti i zapošljivosti kandidta. Obuke se planiraju u skladu sa potrebama tržišta rada, odnosno poslodavaca  i interesovanjem nezaposlenih lica za dokvalifikaciju ili  prekvalifikaciju za odredjene poslove. 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar